Kávový obchůdek

Nakupte v kávovém obchůdku

Tři kávové balíčky po 50 gramech

Coffee to Home – káva až k vám do domu


V poslední době jsou dodávky předplacených degustačních balíčků kávy až domů stále populárnější. Tento článek bude o jedné takové, nazvané prozaicky – Coffee to Home. Vyzkoušeli jsme ji za vás. Jak to dopadlo? Co v balíčku můžete očekávat a na kolik přijdou?

Degustační balíčky na každý měsíc

Ať už pronikáte do voňavého světa kávy, anebo jste ostřílený „kafař“, určitě přivítáte možnost rozšířit si své obzory o nové chutě kávy ze všech koutů světa, upražené pokaždé v jiné, ale vždy výhradně české, pražírně. V portfoliu tak můžete najít kávy od pražíren jako jsou Rebelbean, Coffee Source a dalších. V degustačním balíčku kávy se tak ocitnou pečlivě a chuťově vyvážené kávy z více pražíren. To vše pod taktovkou pánů z Coffee to Home. Tak jdeme objednávat!

Balení prodává, aneb káva je tu

Vkusná lepenková krabička s kávovými degustačními balíčky přišla poštou hned druhý den po objednávce. Uvnitř byly, v hnízdě z dřevěných pilin, usazeny tři 50 gramové balíčky kávy, namlety přímo pro french press dle objednávky. Gramáž není náhodná, vše je spočítáno tak, že by průměrný piják kávy měl s tímto množstvím vystačit právě měsíc. Pro ty, kteří ví, že jim gramáž stačit v žádném případě nebude, objednejte si radši dávku na tři měsíce. Anebo radši na šest.

Degustační balíček obsahuje tři 50 g balení výběrové kávy.

Degustační balíček obsahuje tři 50 g balení výběrové kávy.

Detaily, detaily, detaily

V krabičce byl také přiložen graficky velice hezky zpracovaný průvodní dopis, nadepsaný jménem objednávajícího a plný informací o službě a kávě samotné. Dále pak ty velice praktické plastové sponky, kterými si můžete již otevřený balíček sepnout (asi znáte z toastového chleba), aby káva nevyčichla. Jedná se o detaily, které rozhodně potěší.

Takové to domácí degustování

Ke každému balíčku je připravena kartička. Ta nejenže informace ke konkrétní kávě obsáhle poskytuje, ale je schopna je i vstřebat. Prostřednictvím zadní degustační strany máte možnost si zapsat postřehy o její chuti.

Balení obsahuje průvodní dopis a degustační karty.

Balení obsahuje průvodní dopis a degustační karty.

Podtrženo sečteno

Za necelých tři sta korun dostanete ideální dárek pro milovníka kávy – třeba až na půl roku můžete někomu zpříjemnit život prostřednictvím kávy s příběhem a hlavně překvapením, které každý další degustační balíček kávy obsahuje – nikdy totiž dopředu nevíte, jaké kávy se do něj dostanou. Navíc nekupujete zajíte v pytli, protože u předplatného na delší dobu máte možnost po prvním měsíci balíček vrátit. Coffee to Home peníze pošle zpět. Nechceme prodávat za každou cenu, ale chceme spokojené zákazníky, a to za každou cenu, píší na svých webových stránkách.

A ještě jedna zajímavost závěrem. Pokud se už nikdy nechcete starat o výběr kávy, můžete si prostě nastavit trvalou platbu. Každý měsíc, přesně jako hodinky, dojde degustační balíček kávy. Dokud neřeknete stop.

Vybrat předplatné (od 299,00 Kč)