Kávový obchůdek

Nakupte v kávovém obchůdku

Balením kávy Brazil Santos pomůžete potřebným

Koupí kávy Brazil Santos pomůžete dětem


Proč o Vánocích neudělat radost hned dvakrát? Při koupi vánočního balíčku kávy Brazil Santos ze 100% Arabiky se část peněz dostane k těm, kteří je potřebují nejvíce, a to nejen o Vánocích.

Káva s historií a perfektní chutí

Francis de Melo je jméno vojáka, který v první polovině 18. století v Brazílii zasadil první kávový keřík. Kávová zrnka byla do Brazílie propašována z Francouzské Guayany a nyní je Brazílie s více než 2 miliony hektarů plantáží největším producentem Arabiky na světě. Káva z Brazílie dnes pokrývá 30-35 % celosvětové produkce kávy!

Balením kávy Brazil Santos pomůžete potřebným

Koupí kávy Brazil Santos pomůžete potřebným

Označení Brazil Santos je tedy podle Brazílie, kde se káva pěstuje a Santos podle přístavu, ze kterého se káva expeduje dále do světa. Brazílie produkuje spoustu druhů káv, ale právě Brazil Santos je tou nejoblíbenější a pravděpodobně tou nejkvalitnější, je proslulá díky nižší aciditě, jemné chuti, aroma bez hořkosti a plným tělem, ve kterém je možné cítit čokoládu, ovocné tóny, ale třeba i oříšky.

Slavná Brazilská káva

Opravdu, brazilská káva je slavná dokonce tak, že o ni zpívá i Frank Sinatra! Evidentně věděl, že v Brazílii mají kávy opravdu hodně.

Na co že koupí kávy přispíváte?

Můžete si být jistí, že na dobrou věc, totiž na děti. Konkrétně na pomoc dětem v domácí péči svých rodičů. Peníze jsou určeny na celou řadu věcí – léky, služby a přístroje. Jednoduše na usnadnění života nemocných dětí a jejich rodičů. Za vším stojí obecně prospěšná společnost Život dětem, která se v pomoci méně šťastným angažuje již více než 16 let.

Koupit jedno malé balení kávy Brazil Santos (7g na přípravu jednoho espressa) v originálním jutovém pytlíčku si můžete na e-shopu Život dětem za symbolických 40 Kč.