Kávový obchůdek

Nakupte v kávovém obchůdku

Žena pije kávu v kanceláři

Jak zvýšit výkonnost svých zaměstnanců? Pořiďte jim kvalitní kávovar


Káva je jedním z nejpopulárnějších nápojů již po několik generací, přičemž se není vůbec čemu divit. Tento lehce nahořklý mok totiž dodává pořádnou dávku energie, zlepšuje náladu, zvyšuje koncentraci a zároveň prospívá tělu v několika různých zdravotních ohledech.

Přesně proto se jedná o naprosto perfektní prostředek k přežití náročného pracovního dne.

Žena pije kávu v kanceláři
Káva jako perfektní prostředek k přežití náročného pracovního dne

Zajímavý benefit

V dnešní době se kávovar do firmy stává vcelku běžným benefitem, s nímž se setkáme v téměř všech pokrokových kancelářích. Zvolíte-li správný typ, potěšíte své zaměstnance a zároveň se budete moci spolehnout na jejich vyšší výkonnost. V každém případě se taková koupě dá brát jako velmi výhodná investice, díky níž z dlouhodobého hlediska zvýšíte své zisky.

Pokud se v dané oblasti nevyznáte, je nutné dávat si při výběru pečlivý pozor a nesnažit se zbytečně ušetřit. Přece jen se nebavíme o občasném uvaření kávy u vás doma, ale o přístroji, který bude produkovat desítky a desítky nápojů každým dnem. Z toho důvodu musíte koupit profi kávovar schopný neustálého provozu, ideálně s celou řadou dodatkových funkcí.

Mnoho režimů

Opravdu zajímavým a oblíbeným řešením jsou například zařízení značky JURA PROFI, jež přichází rovnou v devíti odlišných variantách. Nejskromnější možnost s označením WE6 je schopná uvařit třicet nápojů denně, přičemž si lze zvolit z osmi různých specialit.

Dočkáte se inteligentního předehřívání, mlýnku, monitorovaného odkapávače i kompatibility s bezdrátovým internetem. Celé kouzlo spočívá ve zmáčknutí několika tlačítek.

Mezi absolutní špičku patří produkt pod jménem GIGA X8c, jenž hravě zvládne okolo dvou seti moků každým dnem. Připravte se na celkem třicet dva specialit, z nichž si všechny můžete naprogramovat podle svého vlastního gusta.

K tomu připočtěte aktivní sledování kávových zrn, inteligentní předehřívání i předspaření, tvorbu mléčné pěny, dva mlýnky i termobloky, pulsní extrakční proces a další technologické vychytávky.

Jednoduchá instalace

Výběr konkrétního produktu samozřejmě záleží na velikosti kanceláře, počtu podřízených a vašich finančních možnostech. Ať tak, či onak, v případě zájmu se dočkáte profesionální instalace přímo ve vaší firmě, stejně jako kompletního zaškolení ohledně jednotlivých funkcí kávovaru. Problém není ani s následným servisem a případnými opravami, kdyby se něco přihodilo.

Určitě navštivte internetové stránky poskytovatelů pod vloženými odkazy a prohlédněte si jednotlivé položky. Po jejich rozkliknutí se před vámi objeví výčet důležitých informací, specifikace a samozřejmě i cena. Nevíte-li si s něčím rady, použijte telefonní číslo uvedené v horní části e-shopu a nechte si poradit.

Tento článek vznikl ve spolupráci se značkou JURA. JURA PROFI se zaměřuje na segment profesionálních kávovarů a nabízí prodej a servis kávovarů značky JURA pro OCS a HORECA v regionu střední a východní Evropy.